Over ons

Meer dan 45 jaar ervaring!
In 1974 begon het allemaal met een pompstation aan de Tesselschadestraat in Leeuwarden. Zo’n vijf jaar later verhuisden wij naar de Harlingertrekweg waar ook onderdelen gemonteerd konden worden. Daarna is de winkel gestart. Sinds 2010 zijn wij gevestigd aan de Zwettestraat 22 te Leeuwarden en is er geen werkplaats meer aanwezig.

AllParts Ype Kramer is een detail- en groothandel en wij leveren onze onderdelen in heel Friesland. Door onze ervaring kunnen wij u van zeer goed advies voorzien op alles wat met de auto te maken heeft. Wij hebben specialisten op elk gebied en een groot netwerk aan leveranciers. Op dit moment bestaat ons team uit 35 medewerkers en hebben wij een wagenpark van 15 auto’s. Wij zetten volop in op service en een hoge uitleveringsgraad. Bij ons bent u op de juiste plek voor alle onderdelen. Kom langs of bel en ervaar het!

  • Een magazijn van meer dan 2500 m2
  • Meer dan 1200 m2 winkelplezier

Totaalleverancier
AllParts Ype Kramer is de specialist op het gebied van onderhoud en accessoires. Wij hebben meer dan 50.000 artikelen voor u in onze winkel. Van oliefilters, bougies, banden, uitlaten, gereedschappen, smeermiddelen, lakken en nog veel meer.  AllParts Ype Kramer heeft het allemaal!

Snelheid
Dagelijks wordt onze voorraad twee keer aangevuld. Daarnaast krijgen wij tientallen verschillende leveringen per dag. Hierdoor kunnen wij onderdelen zeer snel leveren. Een groot netwerk van leveranciers zorgt ervoor dat er bijna geen ‘nee’ te koop is.

6 dagen per week geopend
Van maandag t/m vrijdag zijn wij van 08:00 tot 18:00 uur geopend. Op zaterdag zijn wij open van 09:00 tot 17:00 uur. Daarnaast kunt u altijd onze webshop bezoeken voor de actuele voorraden en prijzen.

Voor de juiste prijs
Wij leveren A-merken en B-merken. Op deze manier kunnen wij u altijd een geschikt product voor de juiste prijs leveren.

Kwaliteit
Elk merk dat wij op de plank hebben liggen is zorgvuldig uitgekozen. Hierbij geven wij minimaal 1 jaar standaard garantie.